Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 27, a najviša dnevna temperatura od 34 do 39 stupnjeva.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti sunčano vrijeme uz umjeren porast oblačnosti tijekom dana. Poslijepodne, lokalni pljuskovi su mogući na sjeverozapadu, sjeveroistoku i u centralnim područjima Bosne.

Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 27, a najviša dnevna temperatura od 34 do 39 stupnjeva. U Sarajevu će biti sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti, moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna temperatura oko 35 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Za četvrtak je najavljeno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje u sjeveroistočnim i središnjim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura od 17 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 32 do 38 stupnjeva. U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom poslije podneva, u svjereoistočnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 33 do 39 stupnjeva.

Prvog dana vikenda očekuje se umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana, nestabilno vrijeme, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 19 do 26, a najviša dnevna temperatura od 24 do 30, na jugu do 36 stupnjeva.

Izvor: Bljesak.info

error: Content is protected !!