Nikola Katić i Francisco Reis Ferreira od danas više nisu igrači Hajduka nakon što su im i službeno istekle posudbe te se obojica vraćaju u svoje matične klubove, Rangers i Benficu, objavio je Hajduk na službenim stranicama.

Katić je stigao na Poljud u kolovozu prošle godine te je u prošloj sezoni odigrao ukupno 25 službenih utakmica u kojima je upisao dvije asistencije.

Debitirao je lani u rujnu u pobjedi protiv Istre 1961 u Puli, a posljednji nastup upisao je krajem travnja u prvenstvenoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu. 

Ferro je u Hajduk došao na početku drugog dijela prošle sezone te je zaigrao u 14 utakmica u kojima je postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

Prvi nastup upisao je početkom veljače na gostovanju u Gorici, a u svom debiju upisao se u strijelce u visokoj pobjedi Hajduka od 4:0.

Portugalski stoper zabio je pogodak i u svojoj posljednjoj utakmici za Hajduk, u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli osvojili trofej pobijedivši s 3:1 Rijeku na Poljudu. 

Splitski klub je obojici igrača zahvalio na svemu i poželio im sreću u nastavku karijere.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!