Popularna Instagram stranica Veljački cirkuz ponovno cirkuZa.

Objavljene su šaljive montaže poznatih video klipova na teme svakodnevnice stanovnika sjeverozapadnog dijela Ljubuškog, a s kojima se poistovjećuju i brojni stanovnici Bosne i Hercegovine, piše Šipovača Portal.

Uz svakodnevne poljoprivredne teme i probleme – cijenama voća i povrća, sadnji i kopanju, na šaljiv način autori progovaraju i o ljubavi, športu, rupama na cesti Veljaci – Šipovača, pomicanju mrginja između Vojnića i Klobuka, politici, klokanu s lokalne farme, Hercegovcima itd., a najnoviji uradak je na temu povećanja cijena goriva u BiH.

Prikazali su susret pape Franje i Vese iz Veljaka.

– Slabo mi dolaziš, a grija sve više! – kritično će papa Vesi na što mu Veso odgovara: – Ma poskupilo papa u nas gorivo!.

Kad je kazao i kolika je cijena goriva, iznenađeni papa mu je rekao: – Ojme meni majko moja. Evo ti blagoslov i ne tribaš ni dolazit!

Pogledajte:

Nametnute sankcije Rusiji dovele su do povećanja cijena goriva svugdje u Europi osim u Rusiji pa njihovi državljani nemaju problem s putovanjima kao Veso iz Veljaka i ostali Europljani, stoga ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i njegovim suradnicima nije bio problem na studijsko putovanje doći u Veljake.

Pogledajte što je ruski predsjednik radio u Veljacima:

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!