„Mali sajam velikih mogućnosti“, nakon Banja Luke, Sarajeva i Bijeljine, dolazi i u Mostar. U pitanju je izložba eksponata proizvoda domaćih gospodarstvenika koji su svoje poslovanje pokrenuli ili unaprijedili uz podršku Europske unije, a koju će svi stanovnici Mostara imati priliku da posjete 6. 7. 2022, na Španjolskom trgu, sa početkom od 19.00 sati.

Izaslanstvo Europske unije u Bosni i Hercegovini u sklopu kampanje „Povezani kroz dobro“ predstavila je pomenuti događaj sa ciljem da dodatno informira javnost o svim benefitima koje bh. gospodarstvo može ostvariti apliciranjem na EU fondove i projekte.

„Mali sajam velikih mogućnosti prilika je da gospodarstvenici predstave svoje proizvode, ali i tvrtke te da prikažu koliko su unaprijedili poslovanje uz financijsku ili stručnu podršku Europske unije. Prisutni će se na samom događaju upoznati sa raznolikošću poslovanja domaćih proizvođača te se dodatno informirati o fondovima koji su i njima dostupni.

Europska unija desetljećima ulaže u razvoj Bosne i Hercegovine te na taj način poduzećima pruža priliku za stabilan rast na domaćem, ali i stranom tržištu. Upravo se kroz kampanju „Povezani kroz dobro“ ističe partnerski odnos koji EU ostvaruje sa poslovnim subjektima države te koliko taj odnos u cjelosti doprinosi jačanju ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!