Shrvatni suprug odao je počast “divnoj majki dvoje djece” koja je tragično preminula nakon što se zakomplicirala operacija pomoću koje je pokušala smršavjeti.

Natasha Biddulph (41) iz Bucknalla je nakon operacije imala zatajenje više organa te je dobila sepsu i infekciju prsnog koša, pokazali su danas rezultati obdukcije. Preminula je 15. lipnja u bolnici Royal Stoke.

Vlasti će održati naknadno saslušanje kasnije ove godine kako bi se utvrdilo je li operacija želučane premosnice uzrokovala ili pridonijela njezinoj smrti.

“Natasha je bila divna i brižna osoba sa zabavnom osobnošću i posebnom frizurom. Bila je fantastična majka, provodila je dane i noći planirajući jednodnevne izlete za njih, želeći da im život bude avantura s mnogo lijepih uspomena. Imala je opaki smisao za humor i nikad se nije bojala reći što zaista misli”, napisao je njen suprug David, a prenosi Mirror.

“Nažalost, preminula je 15. lipnja 2022. ostavivši mene, Lilyrose i Wyatta same. Ovo je vjerojatno najgore iskustvo koje ću ikada doživjeti, a da ne spominjem djecu koja su izgubila majku”, dodao je.

Mrtvozornica Emma Serrano je na sudu kazala da će se istraga ovoga slučaja nastaviti za tri mjeseca, prenosi Index.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!