”Mi se polako, ali sigurno spremamo za večerašnji koncert. Moram reći da  se jako radujem, prije svega lijepom ambijentu, predobroj atmosferi koja bude svake godine sve bolja i koja nam daje krila da nastavimo dalje.

Za večeras pripremamo dobar repertoar i novu pjesmu koju će publika u Međugorju prvi put čuti uživo. Jedva čekam da vas vidim, ponesite veliki osmijeh, dobro raspoloženje i dobru energiju”, poručio je publici Sergej Ćetković. Koncert će se održati u amfiteatarskom prostoru Herceg Etno sela večeras s početkom u 21 sat.

U prodaji su posljednje ulaznice, koje su mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela Međugorje, info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko sustava kupikartu.ba danas do 15 sati, te na samom ulazu u amfiteatar večeras od 20 sati.

Sergej, kao i do sada, priprema vrhunski koncert u kojemu će publika uživati u nekim od njegovih najvećih hitova, ali po prvi put čuti i neke nove pjesme koje najavljuju njegov sedmi studijski album pod nazivom ”Kofer”,  koji će objaviti na jesen.

Izvor:Bljesak.info

error: Content is protected !!