Umjesto polufinalnog dvoboja protiv Rafaela Nadala, australski tenisač Nicka Kyrgios održao je konferenciju za medije u Wimbledonu.

-To nije način na koji sam želio doći do finala. Kao natjecatelj, stvarno sam želio taj meč. Nikad ne želiš vidjeti nekoga tko je tako važan za sport s takvom ozljedom. Imao je napornu sezonu. Samo se nadam da će se oporaviti. Siguran sam da ću ponovno igrati s njim na velikoj pozornici.

U finalu će Kyrgios odmjeriti snage s pobjednikom dvoboja između Novaka Đokovića i Camerona Norrieja. Australac je srpskog tenisača podržao kada je deportiran iz Australije početkom godine.

-Bilo je zanimljivo medijima i svima koji gledaju. Stao sam uz njega tijekom drame u Australiji, tada sam zaslužio njegovo poštovanje. Dopisivali smo se svakodnevno i nadam se da ćemo igrati u finalu.

Prije ovog turnira, Kyrgiosu su najbolji rezultati na Grand Slamovima bila dva četvrtfinala, 2014. ovdje na Wimbledonu i 2015. na Australian Openu.

-Danas ću raditi duži trening da ostanem u formi. Moram održati nivo adrenalina, moram u finale bez iskustva polufinala. Odmorit ću se, imao sam šokantan san, bio sam uzbuđen i nervozan. Volim tenis, ali i volim se natjecati, igrati protiv nekoga. Pobijedio ili izgubio u finalu, bit ću sretan. Nisam nikad mislio da ću s 27 godina igrati u finalu, rekao je Kyrgios.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!