Engleski reprezentativac Rahim Sterling (Raheem) uskoro bi trebao obaviti liječničke pretrage, a odmah nakon toga pridružit će se svojim novim suigračima u Chelseaju koji su na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Od početka ljetnog prijelaznog roka šuškalo se o odlasku 27-godišnjeg engleskog reprezentativca iz Manchester Cityja u Chelsea, a sada su ostale još samo formalnosti do službene objave transfera koji će biti vrijedan 56 milijuna eura, prenose brojni otočki mediji.

Isto tako, Sterling bi, prema istim izjavama, trebao potpisati petogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još godinu dana. Chelsea će biti treći Sterlingov klub u profesionalnoj karijeri nakon Liverpoola i Manchester Cityja. Za “Građane” igra od 2015. godine i u 339 nastupa zabio je ukupno 131 gol.

Ovog vikenda igrači Chelseaja otputovali su na ljetnu turneju u SAD, a vrlo brzo bi im se trebao pridružiti i Sterling. Chelsea će na američkom tlu odigrati tri prijateljske utakmice. Protiv meksičkog Club America 17. srpnja u Las Vegasu. Potom će 21. srpnja gostovati kod tamošnjeg prvoligaša Charlottea, dok će u Orlandu 23. srpnja odigrati prijateljski ogled protiv prvoligaša Arsenala.

Izvor:avaz.ba

error: Content is protected !!