Nakon što je u utorak izbornik Ivica Tucak objavio popis za Europsko prvenstvo bez ponajboljeg centra svijeta Josipa Vrlića, za kojeg je rečeno da se povlači iz reprezentacije, čini se da će iskusni “sidrun” ipak zaigrati u Splitu.

Naime, nakon objabe popisa i priopćenja Hrvatskog vaterpolskog saveza o “umirovljenju”, uslijedio je telefonski poziv, u kojemu je 36-godišnji Vrlić objasnio izborniku da se nisu dobro razumjeli te da je voljan zaigrati u redovima Barakuda na Europskom prvenstvu u Splitu, koje će biti održano od 27. kolovoza do 10. rujna.


Vrlić će, kao i još neki igrači, dobiti mali “popust” kod priprema, pa im se neće priključiti odmah, a izbornik smatra da za tako iskusnog vaterpolista to neće biti ni najmanji problem.

– Ja ću mu izaći u susret i on će preskočiti bazni dio priprema u Kranju, momčadi će se priključiti u Šibeniku i uoči utakmice s Mađarskom. On je dovoljno iskusan da nema problema s time što će preskočiti pripreme, jer postoje igrači kao on kojima je potrebniji odmor od priprema, rekao je izbornik Tucak.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!