Drugo kolo SuperSport HNL-a otvaraju Istra 1961 i Varaždin utakmicom u Puli. Dvoboj se igra danas od 20 sati na stadionu Aldo Drosina, a sudac je Fran Jović.

Obje momčadi s porazom su krenule u novu sezonu. Istra je kod kuće izgubila od Hajduka 2:0, dok je Varaždin, također na domaćem terenu, poražen od Slaven Belupa 1:0.

Trener Varaždina Mario Kovačević istaknuo je kako su njegovi igrači griješili u osnovnim stvarima u prvoj utakmici sezone, ali sada očekuje bolje izdanje.

– Istra je momčad koja je isto u nastajanju. Žele igrati i imaju kvalitetu, ali vjerujem da ćemo se iskupiti za poraz, rekao je Kovačević.

Glavni trener Istre 1961 Gonzalo Garcia neće podcijeniti novog prvoligaša.

– Čeka nas zahtjevna utakmica s protivnikom koji se vratio u ligu i ima jak napad. To je momčad koja se isto još uvijek preslaguje, no imaju želju za igrom. Ne znam točno kako ćemo ući u utakmicu, ali svakako agresivnije i kompaktnije, želimo biti oni ”mi” na terenu. Bit će borba na terenu, stoga moramo biti spremni, izjavio je Garcia.U subotu igraju Gorica – Šibenik te Slaven Belupo – Dinamo, a u nedjelju Lokomotiva i Osijek. Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke je odgođen zbog europskih obaveza Riječana.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!