Hrvatski izbornik Zlatko Dalić ne treba brinuti o budućnosti, na obzoru se nalazi jedna nadolazeća zvijezda hrvatskog, nadajmo se i svjetskog nogometa. Mladi reprezentativac Hrvatske Gabriel Vidović munjevitom brzinom napreduje u minhenskom divu Bayernu, trener Julian Nagelsmann oduševljen je mladim Hrvatom.

– Naši mladići Paul Wanner i Gabriel Vidović su bili vrlo dobri. Paul se baš ističe na ovim pripremama, svakim danom je sve bolji, a Gabi je briljantan nogometaš. Čini mi se da može pronaći rješenje i u najsloženijim situacijama kada se nađe pod pritiskom protivnika – rekao je šef stručnog stožera Bavaraca.

18-godišnji Vidović našao se u početnih 11 na pripremnoj utakmicai Bayerna protiv Ronneyevog DC Uniteda, završilo je uvjerljivih 6:2 za njemački sastav, dok je mladić rođen u Augsburgu odigrao prvo poluvrijeme. Samo 45 minuta na Audi Field stadionu je bilo dovoljno da zadovolji kriterije trenera koji obožava forsirati mlade nogometaše…Ukoliko nastavi s dobrim igrama, mogao bi iduće sezone nastupati za prvu momčad višestrukog europskog prvaka. 

Prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, a najbolje se snalazi na mjestu iza klasičnog napadača.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!