Talijanski mediji objavili su nevjerojatne snimke obračuna hrvatskog trenera Ivana Jurića i sportskog direktora Torina Davida Vagnatija. Na snimci se vidi kako je zamalo došlo do fizičkog obračuna. 

Skandal trese torinski klub, tamošnji mediji pišu kako je do sukoba došlo prilikom posjete Vagnatija kampu u Austriji, Jurić mu je navodno prigovorio nedostatak podrške kada su u pitanju pojačanja, na što je sportski direktor pobjesnio. 

Otkriven je i dio razgovora prije samog naguravanja, kako prenose Talijani, sportski direktor je pitao Jurića zašto je otišao iza njegovih leđa žaliti se predsjedniku kluba, na što mu je naš trener odgovorio:

– Zato što i on želi da ti nestaneš, a ipak, evo te tu… makni mi se s puta, ne približavaj mi se.

Vaganti je tražio od Jurića da mu pokaže poštovanje i u nekoliko navrata je vrijeđao predsjednika kluba, a sam skandal je izišao u javnost nakon što je cijeli sukob snimio jedan od igrača. Marco Pellegri, jedan od članova Jurićeva stožera, uspio je spriječiti teži fizički obračun. 

Ipak, nakon što je cijeli sukob izišao u javnost, oglasio se i sportski direktor, rekavši kako su ovakve stvari normalne i kako su se njih dvojica već pomirili:

– Trener ima svoje brige, one su opravdane i pokušat ćemo dovesti igrače što je prije moguće. Rekli smo si što smo si imali za reći, a poslije smo se izgrlili. Mi smo dvoje realnih ljudi, dvoje poštenih ljudi koji govore stvari u lice, tako da zahvaljujući i ovim razgovorima možemo ponovno krenuti raditi za dobrobit Torina.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!