Predstava “Svi me vole, samo tata ne”, autora Đure Zrakića, bit će izvedena na Hardomilju 2. kolovoza u 20:30 sati , nakon mise uočnice koju predvodi don Branimir Bevanda, u sklopu programa proslave Svetog Stjepana.

Predstavu izvodi duhovni pokret mladih hercegovačkih biskupija “Mi ViDiMo”.

Samu režiju predstave potpisuje Tina Laco, u izvedbi dramske sekcije “Mi ViDiMo” iz Mostara.

Tekst ‘Svi me vole samo tata ne’ početkom 70-ih napisao je Đuro Zrakić. Izdan je u naknadi od više od 700 tisuća primjeraka, po njemu je snimljen i film.

“Svi me vole, samo tata ne” dirljiva je priča o plemenitu i dobru dječaku, o potrazi za osobnim identitetom i obitelji, o temeljnoj ljudskoj potrebi za ljubavlju i pripadanjem.

Na pozornici ispred crkve i groblja na Starom Hardomilju, mladi iz pokreta MiViDiMo (mladi vjere, djela i molitve) izvesti će ovu predstavu koja prati sudbinu dječaka Ivana. Kada su mu bile samo dvije godine, njega i majku otac ostavlja i seli u drugi grad gdje gradi novi život s novom obitelji. Sav teret života past će na Ivanova leđa kada mu se majka razboli. Uskoro seli u grad u kojem mu je tata, i tamo upoznaje svoju polusestru. Hoće li doći do susreta s ocem i kako će otac reagirati na zaboravljenog sina?

Dođite na predstavu i provjerite! Ulaz je slobodan!

U predstavi glume:

Emil Bevanda – Ivan
Klara Krtalić – majka (Marija)
Ivan Ćorić – Pero
Petra Brkić – Ljiljana
Ema Tadić – Smiljka
Andrija Kresić – Ivica
Vlado Ćubela – did Niko
Ivan Prskalo – tata (Mladen)
Ivana Ćorić – Klara
Ivana Buntić – Ela
Dora Jonlija – Inga

Generalni pokrovitelj predstave je Hrvatska pošta d.o.o. Mostar.

Izvor: Ljportal.com

error: Content is protected !!