Do subote 6. kolovoza na stageu će se izmijeniti: Prljavo kazalište, Galija, Psihomodo pop, Buč Kesidi, Repetitor, Krankšvester, Z++, Frenkie, Kontra, Indigo, Smoke Mardeljano, Orthodox Celts i mnogi drugi.

Mostar se probudio u festivalskom ruhu i spreman je da ugosti festivaldžije iz cijele regije, jer večeras počinje Mostar Summer Fest. Organizatori očekuju da Mostar Summer Fest za svoj desetu godišnjicu obori neke vlastite rekorde.

Potražnja za ulaznicama je velika i očekuje se da kroz tri festivalske noći kroz kapije prođe do 15 000 ljudi. Do subote 6. kolovoza na stageu će se izmijeniti: Prljavo kazalište, Galija, Psihomodo pop, Buč Kesidi, Repetitor, Krankšvester, Z++, Frenkie, Kontra, Indigo, Smoke Mardeljano, Orthodox Celts i mnogi drugi. Sve je spremno i trodnevna festivalska avantura može početi danas od 19h kada se otvaraju festivalske kapije.

Pored fantastičnog lineupa, organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na Mostar Summer Festu dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala.

Osvježite se u Žujinom pubu, Rakija corneru ili Cocktail baru, a za punjenje plesom istrošenih baterija tu je BBQ zona. U Jameson kutku vas pored vrhunskog whiskeyja, photo booth-a, društvenih igara, očekuje i barber shop u kojem vaša brada može postati rock zvijezda. Na festivalu nećete moći zaobići ni cirkusku atrakciju Inex Cirkus Teatar koja i ove godine donosi vatreni performans i cirkusku magiju.

Ne zaboravite svratiti i do službenog Fan shop-a powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg Mostar Summer Festa.

Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti putem sustava kupikartu.ba, još danas na info pultu Mepas Malla, a od petka na ulazu u festivalsku zonu. Podsjećamo da je večeras, prvu festivalsku večer, ulaz na festival slobodan. Dakle, preostaje vam samo da obučete svoje najotkačenije outfite, da dođete u Mostar i uživate u festivalskoj magiji koja traje do subote!

Izvor: Bljesak.info

error: Content is protected !!