Prava drama odvijala se na Ilidži u noći između srijede i četvrtka u stanu na četvrtom spratu kada je muškarac pod dejstvom narkotika skočio kroz prozor toaleta i pao na asfalt ispred zgrade, prenose federalni mediji.

Kako “Avaz” doznaje iz izvora bliskih istrazi, mladi par u srijedu poslijepodne uselio se u iznajmljeni stan u zgradi na Ilidži, te su pozvali svoje poznanike, također mlađi par, da im pomognu.

Kad su već sve završili i sjeli odmoriti i proslaviti useljenje, iza ponoći ih je nazvao poznanik i rekao da će i on doći. Kada je došao, vidjelo se da je koristio narkotike.

Nedugo potom došao im je još jedan poznanik, a ubrzo je izbila verbalna svađa između njega i drogiranog muškarca, koji je dobio i nekoliko šamara po glavi.

Drogirani muškarac potom je otišao u toalet, a vlasnica stana za njim, bojeći se da ne uzme britvicu i ne vrati se da nekoga napadne.

Kada je ušao u WC, vidio je samo ruke svoje poznanice koje su se držale za takozvanu klupu s vanjske strane prozora. Muškarac je potrčao da ga uhvati za ruke, ali se u tom trenutku poskliznuo i pao na asfalt ispred zgrade.

– Pretpostavljam da je htio pobjeći iz stana, ali nije mi jasno zašto je odlučio skočiti kroz prozor – rekao je mladić koji je unajmio stan.

Hitna pomoć i policija odmah su izašli na lice mjesta. Povrijeđeni je preživio pad, a kako “Avaz” neslužbeno doznaje, njegove ozljede nisu opasne po život.

U cilju potpunog rasvjetljavanja događaja policija je na ispitivanje privela još trojicu muškaraca koji su se nalazili u stanu.

Izvor:avaz.ba

error: Content is protected !!