Teška nesreća dogodila oko 5,40 sati na autocesti u smjeru Zagreba između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec u Varaždinskoj županiji. S kolnika je sletio autobus poljskih registarskih oznaka. Policija je potvrdila kako je 11 osoba preminulo. Neslužbeno se doznaje kako je ozlijeđeno 34 ljudi. U Varaždin su došli i ministri Davor Božinović i Tomo Medved. U Općoj bolnici Varaždin u 8. 30 očekuje se konferencija za novinare. 

Događaje pratite iz minute u minutu:

umnja se da je vozač zaspao za volanom

09:04

Policija je potvrdila kako je u prometnoj nesreći smrtno stradalo 11 osoba, a neslužbeno se doznaje kako su 34 osobe ozlijeđene. Sumnja se da je vozač zaspao za volanom, javila je za vijesti u 9 Danijela Bratić Herceg.

Ministri Božinović i Medved na mjestu nesreće

08:41

Na mjesto nesreće su su došli i ministri Davor Božinović i Tomo Medved. Promet je dosta gust prema moru i zbog očevida i zbrinjavanja unesrećenih u Brezničkome Humu preusmjerava se na staru cestu.

Više vozila Hitne pomoći ozlijeđene je prevezlo u Varaždinsku bolnicu gdje se očekuje konferencija za novinare.

Policija: Teška nesreća na A4

08:02

Više osoba poginulo je, a veći je broj teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 5,40 sati dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba, između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec, kada je s kolnika sletio autobusa poljskih nacionalnih registarskih oznaka, izvijestila je policija. 

IZVOR:HRT.HR

error: Content is protected !!