Noćas je iz UFC-a stigla i službena potvrda: Israel Adesanya i Alex Pereira predvodit će UFC 281 event koji se održava 12. studenog u Madison Square Gardenu. Adesanya je prvo nagovijestio, a UFC potvrdio samo nekoliko sati kasnije.

Bit će ovo treći meč između dva odlična kickboxača, ali prvi u MMA-u. Dva puta je već Pereira pobijedio Adesanyu u kickboxingu, a jednom ga je teško nokautirao. Prvi meč je bio 2016. godine, a drugi, u kojem je Adesanya nokautiran, 2017.

Adesanya je u trenutno posljednjem nastupu slavio protiv Jareda Cannoniera. Pobijedio je jednoglasnom sudačkom odlukom, a nakon tog nastupa su na njegov račun pristizale samo kritike kako je ‘dosadan‘. Iako takav stil možda nije atraktivan, očito funkcionira jer do sad niti jedan izazivač nije pronašao odgovor na njega.

Na istom eventu, UFC 276, nastupao je i Alex Pereira. Tada je u prvoj rundi nokautirao Seana Stricklanda, a to mu je bio tek treći meč u UFC-u. Nakon što je tako lako prošao kroz rangiranog borca, i samom Adesanyi je bilo jasno da je on sljedeći izazivač te ga je nakon borbe i sam prozvao. Tada je iskoristio neslavnu referencu iz crtića i rekao mu da će ga ‘zamrznuti kao Elsu‘, zbog čega ga borci i dan danas podbadaju na Twitteru.

Lokacija je Madison Square Garden, datum 12.11. Ne preostaje nam ništa nego čekati i predviđati ishod ove borbe koja će sigurno zbog rivalstva boraca privući veliku publiku.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!