Nije tajna da je Stipe Biuk najtraženiji igrač Hajduka. Mladi hrvatski reprezentativac veliki je talent, a odlično je ušao u novu sezonu.

Biuk je trenutno igrač za kojeg Hajduk može dobiti najviše, a kako piše Slobodna Dalmacija, Bijeli su dobili ponudu iz Bundeslige vrijednu oko šest milijuna eura.

O kojem se točno klubu radi nije poznato, ali isti izvor navodi da su kontakti između bundesligaša i Hajduka već ostvareni.

Bundesligaš je navodno gledao i dvoboj protiv Vitorije, a u toj utakmici jako je bio raspoložen mladić Bijelih koji je navodno imao razne ponude brojnih velikana, a spominjali su se Manchester City, Atalanta, Roma, Benfica…

Biuk ima tek 19 godina i često nalazi svoje mjesto među najtalentiranijim mladim igračima u Europi. Prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura i ispod te cijene sigurno neće otići.

Za prvu momčad Hajduka već je upisao 48 utakmica, zabio je četiri gola i dodao sedam asistencija. Hajduk bi njegovim odlaskom napunio blagajnu, a ako ostane, možda postane i najveće pojačanje Bijelih za novu sezonu.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!