Bivši ‘gospodin Spears‘, Kevin Federline, nakon deset godina šutnje odlučio je u nizu ekskluzivnih intervjua govoriti o svom burnom životu tijekom braka s Britney Spears. Otkrio je da sinovi koje ima s Britney, Sean Preston (16) i Jayden James (15), majku nisu vidjeli mjesecima niti su prisustvovali njenom nedavnom vjenčanju sa Samom Asgharijem. Federline navodi da su dječaci to samostalno odlučili, a jedan od razloga je neugoda koju im majka stvara kada objavljuje svoje golišave slike na Instagramu. Također, Federline smatra da je konzervatorstvo koje je Britneyin otac Jamie imao nad njom za nju bilo korisno.

Kevin Federline ranih 2000-ih bio je Spearsin prateći plesač. Većinu svog života pjevačica se nalazila pod svjetlima reflektora, a na toj pozornici pridružio joj se Federline kada su 2004. godine započeli romansu. Dvije godine bili su u braku tijekom kojeg su dobili dva sina. Nakon prekida braka, piše Daily Mail, plesač se trudio držati sinove podalje od pravnih sporova, problema s mentalnim zdravljem i raspadom obitelji kojima je njihova majka punila naslovnice.

-Cijelu ovu stvar bilo je teško gledati, još teže proživjeti, a najteže gledati moje dječake koji kroz to prolaze. To je najizazovnija stvar koju sam ikad morao napraviti u životu, komentirao je kontroverzno konzervatorstvo koje je 13 godina Jamie Spears imao nad svojom kćeri, a nakon mučne pravne bitke okončano je u studenom prošle godine.

U nizu intervjua koji će se emitirati na ITV-u Kevin je rekao da je utjecaj Britneynih javnih nevolja na njihove sinove njegova glavna pokretačka snaga. Iako žive u vilama koje se nalaze nedaleko jedna od druge u Los Angelesu, dječaci je ne viđaju i nisu htjeli ići na majčino vjenčanje u lipnju.

Nakon što je oslobođena očeva konzervatorstva, prema kojem je on imao kontrolu nad većim dijelom njezina financijskog i osobnog života, 40-godišnja Britney ostala je u središtu globalne pozornosti. Na društvenim mrežama počela je dijeliti svoje golišave fotografije zbog čega je Kevin osjetio da se mora ispričati sinovima.

-Pokušavam im objasniti da je to možda samo još jedan način na koji se pokušava izraziti, ali to ne umanjuje učinak koji to ima na njih. Teško je. Ne mogu zamisliti kakav im je osjećaj biti tinejdžer i ići u srednju školu, tvrdi, ali dodaje da dječaci vole svoju majku.

Navodi da mu je jedini motiv za ovaj iskaz da pokaže dosad neispričanu stranu ove showbusiness priče.

Život 44-godišnjeg Federlinea sada nije ni približno kaotičan kao za vrijeme braka s globalnom superzvijezdom. Živi mirno sa svojom djecom i sadašnjom suprugom Victorijom, devet godina mlađom bivšom odbojkašicom.

Federline ima ukupno šestero djece. U prijašnjoj vezi s glumicom Shar Jackson dobio je Kori (20) i Kaleba (18), zatim su došli Preston i Jayden s Britney, a Victoria mu je rodila kćeri Jordan (11) i Peyton (8). Kaže kako se sva njegova djeca odlično slažu i da su bliska obitelj.

Preston i Jayden umjetnički su nastrojeni i pokazuju da su naslijedili kreativne crte svojih roditelja. Preston je počeo producirati glazbu i želi ići na satove gitare, a Jayden je zagriženi svirač klavira.

-Ovo je normalan dom, obitelj puna ljubavi. Što god se događa vani nema nikakve veze s ovim domom, rekla je u intervjuu Victoria. Ona i Kevin žele držati dramu i kontroverze podalje od svog doma, a Britneyin svijet čini im se dalekim.

Ipak, sada su pustili kamere u taj dom. Obrazložili su da im se čini da bi zbog toga Britney mogla shvatiti koliko je naporno odrastati u njenoj superzvjezdanoj sjeni.

-Da postoji način, bilo kakav način, na koji bih Britney mogao reći nešto da joj jednostavno otvorim oči, odmah bih je nazvao. Ali, još to nisam pronašao, žali se Kevin.

Odrastao je u Fresnu u Kaliforniji. Iako se sada drži podalje od kontroverzi, nekada je bio u njihovu središtu. Kada je upoznao Britney, plesao je u Hollywood Clubu. Ona je taman izašla iz 55 sati dugog braka s Jasonom Alexanderom, prijateljem iz djetinjstva za kojeg se udala u Las Vegasu, a Kevin je čekao drugo dijete s tadašnjom djevojkom Shar. Te okolnosti odmah su ga dovele u trač rubrike.

Javnost je intenzivno nadzirala burne zaruke i vjenčanje para u listopadu 2004., a već u studenom 2006., dva mjeseca nakon što je rodila Jaydena, Britney je podnijela zahtjev za razvod. Kao razlog je navela nepomirljive razlike i tražila skrbništvo nad njihova dva sina.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!