– Čestitam Istri na zasluženoj pobjedi. Ja bih rekao da je bila izjednačena utakmica, oni su za taj gol bili bolji, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon poraza od Istre 1961 u Puli u susretu 4. kola SuperSport HNL-a.

– Ne razmišljam o ostavci. Spreman sam razgovarati s predsjednikom kao što smo već razgovarali i kada je izrazio želju da ostanem na klupi. Dok tako predsjednik misli, ja sam trener Osijeka, rekao je Bjelica.

Ovim rezultatom nastavila se kriza Osijeka kojemu je ovo bila četvrta uzastopna utakmica bez pobjede, treća u HNL-u uz bolni poraz i ispadanje od Kizilžara u Konferencijskoj ligi, dok je Istra 1961 uspjela osvojiti prve bodove u ovoj sezoni.

– Ušli smo u jednu negativnu dinamiku gdje nam je teško zabiti gol. Danas smo opet imali dobrih šansi, polušansi. Jednostavno, nedostaje nam je to potrebno samopouzdanje da bi pobijedili utakmicu. Tako je bilo i danas, jednostavno, momčad kada uđe u takav jedan ritam teško je izaći iz toga.

U 69. minuti u igru je umjesto Mije Caktaša ušao 19-godišnji Ognjen Bakić, no nije donio željenu promjenu.

– Odlučio sam se za iskusnije igrače. Vjerovao sam da u ovoj situaciji koja nije lagana za nikoga da će je ti najiskusniji lakše. Dobro je odigrao što je odigrao, nažalost, nije pomogao momčadi da pobijedimo.

Sljedeće nedjelje u Osijeku gostuje Varaždin.

– Prvo moramo izanalizirati utakmicu. Jako smo razočarani, ne samo ovom utakmicom već sa zadnje tri utakmice koje nismo pobijedili. Moramo vidjeti što možemo napraviti da probudimo momčad. Jednostavno, nismo toliko loše izgledali koliko smo bili bezuspješni pred njihovim golom. Sve smo pokušali, međutim noge su u ovakvoj situaciji jako teške, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!