Čekao se godinu dana, da bi trajao svega tri dana. Od kojih su dva MSF dana već iza nas, ali kakva dva dana… uh, kakav li se samo ritam noći desio u Mostaru drugog dana festivala.

Večer broj dva je otvorio Z++ redanjem svojih hitova Kabriolet, Magija, Crno + Zlatno, da bi pedesetominutni set jednoglasnog pjevanja s publikom bio zaokružen hitom Ljeto već je gotovo.

Nabrijan kao i uvijek, na stage je potom, kao da uskače u ring, uletio Smoke Mardeljano. Fajterski je odradio svoj set, bila je to stara škola repa za mnoštvo oduševljenih fanova u prvim redovima. Smoke je još jednom pokazao koja je to definicija pravog MC-ja.

Atmosfera je došla do vrhunca kad su na stage izašli Prljavci. U formi kao i svih prethodnih 45 godina karijere, Prljavo Kazalište je nastup otvorilo s Ipak. Bodalec je gestikulirao za mikrofonom proživljavajući svaki stih, Houra je prašio gitaru, dok je bend tutnjao kroz sve te veličanstvene hitove.

Oduševljena publika je pružala ovacije, skakala i zviždala, palila baklje, da bi se na Marini na stage probile djevojke, otpjevavši pjesmu s bendom. Neumorni Prljavci su veličanstveni nastup završili s Mi plešemo.

Bogata druga večer Mostar Summer Festa je završila fenomenalnim nastupom Repetitora. Beogradska trojka je moćna alt-rock mašina koja je na parter Kantarevca donijela zvuk što ruši sve pred sobom. Njihov nastup je bio savršena rock svetkovina, završena s brutalnim rifovima Kosti i kože, piše Jabuka.tv.

Hoću da živim na festivalu!, kazala nam je Petra, mostarska studentica, inače, iz Metkovića.

Program večerašnje finalne večeri će otvoriti Živac Maradona koji na fest donosi žilet oštru liriku bez dlake i pardona, potom će šou nastaviti urnebesna trojka Frenkie, Kontra, Indigo.

Nakon njih premijerno se na stage Mostar Summer Festa penje pančevački duo Buč Kesidi – najveća regionalna rock atrakcija posljednjih godina, što je savršena uvertira za legendarnu nišku Galiju koja nam donosi pregršt hitova uz koje smo rasli i voljeli.

Točku na i 10. MSF-a će staviti Krankšvester uz potpunu slobodu da njihov rep šou bude namjerno vulgaran, provokativan, satiričan i sarkastičan.

Festivalska vrata se i danas otvaraju u 19:00 sati, a ulaznice je moguće kupiti na samom ulazu u festivalsku zonu ili putem linka kupikartu.ba.

/HMS/

error: Content is protected !!