Jučer oko 6:25 na cesti D7 na izlazu iz Sikirevaca dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri teško ozlijeđene, izvijestila je PU brodsko-posavska.

“Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (1996. godište), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač – obojica 1996. godište), dok su tri putnika (1984., 2000., i 2004. godište) koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu”, objavila je policija. Dodaju da nitko nije bio vezan.

“Nema riječi kojom možemo opisati ovu tugu i bol”
NK Posavina iz Velike Kopanice na Facebooku se oprostila od poginulih mladića.

“S velikom tugom i boli javljamo da su nas napustila dva mlada života. U prometnoj nesreći smrtno su stradali Franjo Kitanović i Marko Ergotić. Franjo je branio boje Posavine u mlađim uzrastima i tako ostavio veliki trag kao igrači, a još veći kao pravi dečko po čemu će ga svi i pamtiti. Marko je bio također pravi dečko i vjerni navijač koji je sa Žoharima bio podrška zelenim lavovima u svim trenutcima. Nema riječi kojom možemo opisati ovu tugu i bol. Obiteljima iskrena sućut”, napisali su.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!