Ilija Vrdoljak (72) otišao je u četvrtak u Bosanski Brod (BiH) i još se nije vratio kući. Njegova obitelj je policiji u Slavonskom Brodu pravila njegov nestanak.

Biciklom je otišao s adrese prebivališta u Slavonskom Brodu, a prema informacijama policije, bio je odjeven u plavu košulju s prugama kratkih rukava, plave hlače i plave papuče. Osim policije, u potragu se uključila i njegova kćer Valentina Vrdoljak Jurić koja zajedno sa svojim suprugom traži oca. 

– Uspjela sam dobiti snimke s nadzorne kamere Trgovačkog centra Vrata Bosne na kojima se vidio da se sjeo na bicikl i odvezao se u smjeru Odžaka, odnosno Liješća. Snimila ga je kamera i kod Školskog centra, a vidjele su ga i dvije žene. Nakon toga gubi mu se svaki trag – ispričala je Valentina za 24 sata.hr

Dodaje kako je policija potvrdila da je iz Hrvatske izašao u četvrtak u 8.15 na graničnom prijelazu Slavonski Brod, ali da nije evidentiran njegov povratak u Hrvatsku.

– Posljednji put smo se čuli u srijedu navečer i rekao mi je da ide u Bosnu. Pitao me trebam li što. Rekao je da se odmah što kupi sve što mu treba vraća natrag da stavi ručak kuhati – rekla je Ilijina kćer. 

Kontaktirala je i Dom zdravlja u Brodu i bolnicu u Doboju. 

– Rekli su mi da je praksa da ako nekome od naših tamo pozli da ga odmah voze u Slavonski Brod – rekla je. 

Policija: Činimo sve da ga nađemo 
Iz PU brodsko-posavske poručili su da je nestanak u susjednoj BiH prijavila njegova obitelj te da su odmah kontaktirali kolege i da su stalno u kontaktu. 

– Činimo sve da pronađemo nestalog – rekla je glasnogovornica Kata Nujić. 

Obitelj moli sve ako nešto znaju o nestalom Iliji Vrdoljaku da to prijave policiji ili informaciju dostave na e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!