Turististički vaučeri koje je subvencionirala Vlada Federacije BiH na platformi Odmori u BiH, njih 3333, prodani su roku od 25 sati.

S ove platforme su obavijestili da su svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba  iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

“S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu s pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali”, napisali su na Facebooku sa Odmori u BiH.

Da li su svi kuponi prodati i na druge dvije platforme, ne znamo. Pokušali smo konaktirati City Deal i e-Kupon, ali bez uspjeha. Linija je konstantno zauzeta, pretpostavlja se, jer vlada velika zainteresiranost građana za vaučere, no vaučeri su i dalje vidljivi na web stranicama, piše N1.

Izvor: Pogled.ba

error: Content is protected !!