NIKOLA VLAŠIĆ od utorka je u Torinu, a danas će s istoimenim klubom potpisati ugovor o jednogodišnjoj posudbi iz West Hama uz opciju otkupa za 15 milijuna eura na kraju sezone. Talijanski mediji pišu da će danas odraditi liječnički pregled i nakon toga postati novi član kluba čiji je trener njegov sunarodnjak Ivan Jurić.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj Vlašić sa sinčićem u naručju i obitelji koja ga slijedi ulazi u hotel u Torinu u kojem je proveo posljednju noć kao igrač West Hama. U taj je klub stigao iz moskovskog CSKA u siječnju 2021. za 30 milijuna eura, ali nije se nametnuo pa će ga engleski klub prodati za upola manji iznos.

O Vlašiću se oglasio i Fabrizio Romano napisavši da su dva igrača u Torinu spremna dovršiti svoje transfere – Filip Kostić u Juventus, a Vlašić u Torino.Nicolo Schira također je potvrdio Vlašićev transfer u Torinu, uz dodatak da će talijanski klub jednogodišnju posudbu platiti milijun eura, prije nego što na kraju sezone otkupi Hrvata za 15 milijuna. Schira dodaje i da će Vlašić potpisati ugovor koji će ga nakon isteka posudbe idućeg ljeta za Torino vezati na još četiri godine, odnosno do 2027.

izvor: index.hr

error: Content is protected !!