Danas su članovi rukovodstva Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret” Čitluk organizirali druženje sa predstavnicima Općine Čitluk i fra Goranom Azinovićem.

Fra Goran sljedeći tjedan odlazi na novu dužnost u Švicarsku te su mu se predstavnici Udruge zahvalili na svemu učinjenom za našu djecu i samu udrugu.

Fra Goran je Udruzi “Susret” i rehabilitacijskom centru “Sveti Josip Radnik” darovao svoju kolekciju koja broji nekoliko tisuća knjiga.

“Fra Goran je dokazani humanist i veliki prijatelj Udruge “Susret”. Riječ je o čovjeku koji se odricao vlastitih prihoda u korist nemoćnih i ugroženih skupina društva. Svako dijete u Udruzi “Susret” poznaje Gogu i sa radošću ističe da je to njihov prijatelj. Ovo naše okupljanje je simbolična gesta, a fra Goran je zaslužio puno više. Moram spomenuti da je pred sami odlazak fra Goran Azinović Udruzi “Susret” i Rehabilitacijsko – edukacijskom centru “Sveti Josip Radnik” ustupio cijelu svoju kolekciju koja broji nekoliko tisuća knjiga. U ime svih članova naše udruge, ja mu se zahvaljujem na svim njegovim aktivnostima i želim mu sve najbolje u budućem životu i radu – rekao je za naš portal Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge “Susret”.

Izvor: Ljportal.com

error: Content is protected !!