Dinamo je danas počeo s prodajom ulaznica za subotnji derbi s Hajdukom u sklopu 5. kola SuperSport HNL-a. Gužva na Maksimiru ispred prodajnih mjesta daje nagovijestiti da nas, kao i obično kad je u pitanju vječni derbi, očekuje rasprodani stadion. Naravno, Torcida isto najavljuje pohod na maksimirski jug.

Vječnim derbijem je i otvorena ova natjecateljska sezona kada su nogometaši Dinama slavili u SuperSport Superkupu. Modri su na stadionu Maksimir boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Hajduk 4:1. U regularnom dijelu nije bilo golova.

I Dinamo i Hajduk ovog su tjedna osigurali nastavak europske sezone. 

Nogometaši Hajduka sletjeli su rano jutros iz Portugala u Split nakon što su u Guimaraesu upisali minimalni poraz od Vitorije, no zahvaljujući 3:1 pobjedi na Poljudu plasirali se u posljednje, 4. pretkolo Konferencijske lige. 

Dinamo je u utorak izborio plasman u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka 4:2 pobjedom protiv Ludogoreca u uzvratnom susretu 3. pretkola te će se za ulazak u natjecanje po skupinama najbogatijeg nogometnog natjecanja na svijetu boriti protiv norveškog Bodo/Glimta.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!