Chelsea sve ozbiljnije gleda na Josipa Juranovića kao potencijalnu zamjenu za Reecea Jamesa, navodi The Sun. Hrvatski reprezentativac imao je sjajnu sezonu kao igrač Celticsa i od tada je zapeo za oko i Bluesima i Man Unitedu. Menadžer Celticsa Ange Postecoglou nije iznenađen da postoji interes za njegovu zvijezdu.

“To pokazuje da igra dobro i također pokazuje što se može dogoditi ako igraš dobro za ovaj klub. Ovo je fantastična platforma za svakoga. Josip je imao snažnu godinu i želi postati još bolji,” rekao je trener Celtica putem škotskog Expressa. “Imao je jaku predsezonu i naporno radi. Ovo je velika godina za njega sa Svjetskim prvenstvom, tako da ga čeka puno izazova na klupskoj i međunarodnoj razini. On želi biti u najboljem izdanju, a moj je posao nastaviti ga gurati da bude najbolji što može.

Kako na Juranovića utječu stalne priče o mogućem transferu? Postecoglou ima jasan odgovor.

“Razgovori ne utječe na mene. Ako utječu na igrača, onda je on taj kojeg trebate pitati. Samo gledam kako igraju, treniraju i ponašaju se i nisam vidio nikakvu promjenu. Ako to vidim, onda to rješavam. To nije nešto što svakodnevno pitam. Radi se o tome kako su se ponašali dok su bili s nama predstavljajući ovaj klub. Josip i svi ostali dečki marljivo rade na treninzima i rade na dobroj razini. Moj posao je da ih nastavi gurati.”

Hoće li Juranović doista otići u Chelsea? Kraj prijelaznog roka se bliži, vidjet ćemo.

Inače, njegov brta Dragan Juranović igra u Zrinjskom.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!