‘Jedna je Croatia’ nova je navijačka pjesma koju izvode Marin Ivanović Stole, Hiljson Mandela i Sestre Palić. Pjesma je i spot premijerno su prikazani u petak.

Prekrasni kadrovi za spot za ovu navijačku pjesmu snimani su diljem Hrvatske. Riječ je o pjesmi objavljenoj ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

”Hodali smo kroz žitno polje, snimali na rijeci… Svaki dio Hrvatske koji smo prošli dok smo snimali spot bio je na svoj način prekrasan, prisjetio se za JoomBoos.hr 24sata Marin Ivanović Stole samo jednog dana snimanja video spota za ‘Jedna je Croatia’.

”Kad smo snimali ispod Krčkog mosta, tamo je bio i moj punac koji me vozio na gliseru, a ja sam bio na provi s raširenim rukama kao u Titanicu dok nas je dron cijelo vrijeme pratio i snimao, dodao je.

U tom novom navijačkom hitu ujedinili su se on, poznati domaći treper Hiljson Mandela i  Sestre Palić, a prva je to navijačka pjesma u kojoj najveći dio iste iznose upravo ženski vokali. Snagu domoljublja i ljubav prema domovini nisu pokazali samo pjevanjem i repanjem, već i scenama Lijepe Naše koje oduzimaju dah.

Text: Marin Ivanović, Ivan Hilje, Sestre Palić
Mix, Master i snimanje: Red Records studio
Aranžman: Marin Ivanović i Goran Kovačić
Instrumental: Goran Kovačić
Video: Velimir Doktor Oga Crljić i Darko Privrat (REDesign)

Izvor: narod.hr/24sata

error: Content is protected !!