Na Telegramu se jutros ponovo oglasio lider Čečena Ramzan Kadyrov koji je imao poruku za zapadni svijet koji, prema njegovom mišljenju, ne razumije jednu stvar.

-Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinova teritorija koja je izgrađena na državnom udaru i deficitu.

Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, morate preispitati ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema suradnji sa zemljom koja je u proteklih 20 godina bila opljačkana i ponižena od strane Zapada, a danas je moćna politička struktura, reorganizirana i nepopustljiva –  istaknuo je Kadirov.

On je naglasio da Rusija zna kako steći prijatelje, te da je najbolji, pouzdan i pošten prijatelj svim zemljama svijeta.

-No kako je dobro primijetio naš predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako netko poželi zalogaj iz nečije zemlje, ostat će bez zuba i do kraja života jesti sažvakanu hranu koju mu susjed servira na žlicu. Naučite biti prijatelji s Rusijom – zubi će vam biti zdraviji – poručio je Kadirov.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!