Najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat progovorio je o vezi sa zaručnicom, 22-godišnjom Splićankom Martinom Dulčić.

“Martinina podrška mnogo mi znači. Prije, tijekom i poslije meča. Najvažnije mi je to što ona razumije da nećemo ići uokolo na sto mjesta kada dođem umoran s treninga. Bit ćemo kod kuće, uživati u zajedničkim trenucima, igrati igrice, gledati televiziju… Neki smatraju da je život sportaša iznimno dosadan, ali Martina je puna razumijevanja”, rekao je 28-godišnji Plazibat za Story

U vezi su četiri godine.

“Nisam ljubomoran i smatram da nema razloga za to. Naravno, osim ako ona daje povod za ljubomoru. Većinom smo stalno zajedno, a ako nismo, onda smo s obitelji. Ona nije osoba koja, primjerice, izlazi svaki vikend jer da jest, ne bih bio s njom. Većinom izlazimo zajedno. S obzirom na to da Martina objavljuje fotografije na Instagramu, svaka ima moje odobrenje da može biti objavljena”, dodao je.

Inače, Martina je unuka legendarnog plivača Veljka Rogošića. Za Story je otkrila kako su se upoznali.

“Sreli smo se na splitskom aerodromu i tada je sve počelo. Obostrano smo si privukli pažnju, ali smo bili previše ponosni da se upoznamo taj trenutak. Sudbina nas je spojila nakon mjesec dana kad smo se ponovno sreli”, prisjetila se.

Izvor:story.hr

error: Content is protected !!