Nogometaši Hajduka će 25. kolovoza na Poljudu igrati uzvratni susret play-offa Konferencijske lige protiv Villarreala, a za navijače splitske momčadi stigle su odlične vijesti.

Naime, Hajduk je objavio kako će svim pretplatnicima biti besplatan ulaz. Na službenim stranicama priopćeno je i da prodaja ulaznica za dvoboj s Villarrealom počinje u utorak 16. kolovoza. Priopćenje donosimo u cijelosti.

– U utorak 16. kolovoza s početkom u 12 sati počinje preuzimanje i prodaja ulaznica za sve pretplatnike i članove za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk – Villarreal koja će se igrati 25. kolovoza na stadionu Poljud s početkom u 21 sat.

Posebne pogodnosti za ovu utakmicu imaju pretplatnici za aktualnu natjecateljsku sezonu te članovi Kluba za 2022. godinu. Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

HNK Hajduk će sukladno kazni UEFA-e imati smanjen kapacitet stadiona za 3.000 sjedećih mjesta tako da će za ovaj susret biti zatvoreni ulaz B (tribina Zapad) te ulaz T (tribina Istok). Za navedene sektore neće biti moguće kupiti ulaznicu.

PREUZIMANJE ULAZNICA ZA PRETPLATNIKE

Uprava Kluba je za ovu utakmicu donijela odluku u kojoj je odlučila nagraditi sve korisnike ovosezonske pretplate na način da će svatko od trenutnih gotovo 11.000 pretplatnika moći BESPLATNO PREUZETI ulaznicu za ovu utakmicu. Podsjetimo, pri kupnji pretplata kao jedna od pogodnosti navodi se:

– za slučaj plasmana HNK Hajduk u Play-off i grupnu fazu UEFA Konferencijske lige pretplatnicima će se kao i do sada omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica.

Svi pretplatnici će 16. i 17. kolovoza do 23:59 sati imati zagarantirano pravo besplatnog preuzimanja ulaznica svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu preuzeta će od 18. kolovoza biti dostupna svim članovima za kupnju, u slučaju da se do tada već ne prodaju sve ulaznice.

Izvor: narod.hr/hajduk.hr

error: Content is protected !!