Masovni ubojica Vuk Borilović je tijekom svog krvavog pohoda na Cetinju čak tri puta telefonirao, priopćila je crnogorska Uprava policije. 

Javnost je saznala da je Borilović nakon što je zvjerski ubio Natašu Martinović i njena dva sina, pozvao njenog supruga Miloša hladnokrvno mu poručivši da je ubio i svoju i njegovu obitelj. 

Međutim, druga dva poziva i dalje su nerazjašnjena, od kojih jedan posebno privlači pažnju.

Uprava policije (UP) izdala je opširno priopćenje u kojem rekonstruira kretanje i ponašanje masovnog ubojice navodeći između ostalog da je za vrijeme monstruoznog akta obavio čak tri telefonska razgovora! 

I to u različitim vremenskim intervalima, neke čak i kada je bio teško ranjen.

-Pobio sam i tvoju i moju obitelj – monstruozne su riječi koje je Vuk Borilović navodno uputio Milošu Martinoviću nakon što mu je ubio najmilije.

-Na osnovu do sada provedenih uviđajnih radnji, uključujući i izjave, odnosno prikupljene informacije zaključuje se da je oko 15:30 sati V.B. (34) obavio telefonski razgovor sa drugom osobom, čiji identitet za sada, iz razloga zaštite oštećenih i svjedoka, nećemo priopćavati, a u kojem je, između ostalog, priopćio da je u svojoj kući lišio života obitelj koja je kod njega stanovala, odnosno dvoje maloljetne djece – navodi se u priopćenju UP.

Na osnovu neslužbenih informacija koje su procurile u medije, vrijeme i opis ovog poziva poklapa se sa pozivom koji je ubojica uputio Milošu Martinoviću, ali rečenica koju je izgovorio i dalje navlači veo tajne oko čitavog slučaja.

Naime, Borilović, do tog trenutka nije ni bio u kontaktu ni sa jednim od članova svoje obitelji, ni bliže ni dalje, a od svih žrtava u rodbinskim vezama je bio samo sa stricom Goranom Đurišićem kojeg je surovo likvidirao.

U medijima je objavljeno i da je jedan od tri poziva bio upućen poznaniku kojem je rekao da je teško ranjen i da najvjerovatnije neće preživjeti.

Naime, kako je UP prenijela, prilikom razmjene vatre sa ubojicom na kojeg je ispaljeno 20 metaka, jedan službenik policije ranjen je u predjelu glave.

Crnogorska Uprava policije izvjestila je da je Vuk Borilović obavio još jedan telefonski poziv dok je sijao smrt po Cetinju, odnosno navodno prije nego što je pozvao Miloša Martinovića, ne navodeći točno vrijeme.

Međutim, taj treći poziv je i dalje potpuna tajna budući da iz policije nisu naveli ni njegov sadržaj, kao i kome je on bio upućen. Nadležni, navodno, iz sigurnosnih razloga ne žele priopćiti sa kim je Borilović razgovarao tijekom svog krvavog pira.

-Ovom razgovoru (sa Milošem Martinovićem, prim. nov.) je prethodio još jedan razgovor o čijoj sadržini i identitetu osoba se za sada, iz istih razloga (sigurnosnih, prim. nov.), nećemo izjašnjavati, ali koji potvrđuju ranije navode (da je lišio života obitelj koja je kod njega stanovala, prim. nov) – stoji u priopćenju.

Dakle, može se zaključiti da je Vuk Borilović nakon ubojstva Nataše Martinović i njenih sinova obavio dva telefonska razgovora, dok je treći poziv uputio teško ranjen na samrti.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!