Iako su tijekom priprema za Zlatnu ligu ove godine apelirale da im se osiguraju bolji uvjeti na pripremama, najbolje bh. odbojkašice su umjesto boljih uvjeta dobile još gore.

Naime, najbolje bh. odbojkašice koje su prošle godine pisale povijest plasiravši se prvi put na Eurovolej i osvojivši Srebrenu ligu pripremaju se za kvalifikacije za EP, a sada su isplivali dokazi što sve moraju doživljavati. Umjesto hotelskih soba bh. dame su morale spavati u podrumu, prenose banjalučke Nezavisne novine.

“Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske i treba se završiti u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uvjetima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP”, napisala je na Instagramu bh. reprezentativka Milana Božić.

Njen post podijelila je i najbolja bh. odbojkašica Edina Begić i kapetanica “zmajica” koja zbog povrede nije uz suigračice iz reprezentacije.

“Bruka i sramota”, napisala je Begić.

Inače, izabranice Stevana Ljubičića imale su brojne neugodnosti i tijekom putovanja kada su npr. morale spavati u autobusu.

/HMS/

error: Content is protected !!