Dešifriranjem aplikacije “Sky” u zadnjih godinu dana razotkrivene su brojne kriminalne organizacije, a među kriminalnim miljeom vlada panika od idućih koraka sigurnosnih agencija u BiH i Tužiteljstva BiH.

Na osnovu ove aplikacije provode se mnoge istrage i akcije uhićenja, a prije svega one povezane s trgovinom droge i ubojstvima.

Novinar i bloger Slobodan Vasković tvrdi da ima pristup informacijama koje se nalaze u kanalima komunikacije u toj aplikaciji te mjesecima na svom blogu piše o brojnim osobama umiješanim u kriminalne poslove.

Nisu izostali čak ni osobe iz političkog života.

Pisamce Mektiću i Osmici: ‘Oči gladne ministre’, jer nije bilo šest kila za kupit, već samo pet: Osmice kako idu Elvisove ‘pjesme’?

Tako je jučer objavio blog o bivšem ministru sigurnosti BiH Draganu Mektiću i direktoru OSA-e Osmanu Mehmedagiću pod nazovim: “Pisamce Mektiću i Osmici: “Oči gladne ministre”, jer nije bilo šest kila za kupiti, već samo pet; Osmice kako idu Elvisove “pjesme””.

-NarkoDilerska Bagra je u jezivoj panici. Tako mi NarkoDiler Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti i pripadnik opake narkogrupe Bojana Cvijetića, psuje na svom twiter profilu “sve živo i mrtvo” što sam objavio detalj iz njegove Sky aplikacije u tekstu “Matković pripremao četiri likvidacije u Novom Sadu – napisao je Vasković u blogu.

-Nećeš još dugo biti na slobodi. Sigurno ćeš Novu 2023. godinu dočekati u pritvoru. Kao i tvoj prijatelj Bojan Cvijetić, pa Nedeljko Lubura, bivši zet Dragana Lukača, i brojni drugi koji su već bili iza brave. I brojni koje sam ranije doveo u vezu sa narkoticima i koji su, kao i ti, psovali, prijetili, pa završili u pritvoru, kao i oni koje ću tek dovesti – naveo je Vasković na blogu.

 Mektić je odgovorio ovako:

2-2022-08-17-11-34-11-mektic.jpg

AutorOpis

Osim Mektića, Vasković je iznio i optužbe da je predsjednik DNS-a Nenad Nešić izravno povezan sa kriminalnim krugovima i trgovinom droge. 

Nešić je na svom Facebook profilu sve negirao.

Izvor: Pogled.ba

error: Content is protected !!