Predsjednik i izvršni direktor Pfizera – Albert Bourla – objavio je u ponedjeljak da se zarazio koronavirusom unatoč tome što je četiri puta cijepljen cjepivom Pfizera protiv ovog virusa.

“Želio bih obavijestiti javnost da sam pozitivan na koronavirus”, rekao je Bourla u priopćenju za javnost.

”Zahvalan sam što sam primio četiri doze cjepiva Pfizer-BioNTech i osjećam se dobro, imam vrlo blage simptome. Počeo sam piti Paxlovid, nalazim se u izolaciji i pridržavam se svih mjera opreza.

Toliko smo daleko stigli u posljednje dvije godine da se izborimo s ovom bolešću – da sam uvjeren da ću se brzo oporaviti”, dodao je.

”Nevjerojatno sam zahvalan na neumornim naporima svojih kolega iz Pfizera koji su radili na tome da cjepiva budu dostupna i meni i ljudima diljem svijeta.”

Bourlin Pfizer našao se na meti kritika zbog svog otpora prema transparentnosti oko cjepiva.

Kao što prenosi LifeSiteNews, farmaceutski se div bori protiv objavljivanja podataka o ispitivanju koji otkrivaju koliko je tvrtka znala o rizicima njihova cjepiva temeljenog na mRNA, prenosi LifeSite News.

Dosadašnja otkrića od prisilnog objavljivanja podataka koje je tvrtka isprva pokušavala zadržati privatnima do 2076. godine uključuju izvješća o 158.893 ozbiljnih neželjenih događaja nakon cijepljenja u desecima zemalja od 1. prosinca 2020. do 28. veljače 2022.; i podaci koji pokazuju da od 270 “jedinstvenih trudnoća” koje su bile izložene cjepivu tvrtke, “nikakav ishod nije osiguran za 238 trudnoća”, a da je od 32 preostale trudnoće s poznatim ishodom, 28 rezultiralo fetalnom smrću.

Izjavu izvršnog direktora Pfizera Alberta Bourle o pozitivnom testiranju na COVID-19 možete pročitati OVDJE.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com

error: Content is protected !!