Od svih čelnika Europske unije mnogi bi za zabavu vjerojatno odabrali finsku premijerku Sannu Marin, koja je poznata po svojoj nekonvencionalnosti za jednu političarku. Tako su finske novine Iltalehti izvijestile u srijedu da se na novim video snimkama objavljenim na društvenim mrežama može vidjeti Marin kako tulumari s nekoliko finskih javih osoba, uključujući zastupnika Ilmarija Nurminena i medijskog voditelja Tinnija Wikströma, prenosi portal Politico.

Na snimci koja je procurila na Instagram pa se proširila dalje, vidi se Marin kako razulareno pleše s nekoliko prijatelja, a u pozadini se čuje kako ljudi viču o kokainu, navode finski mediji.

Finski zastupnik Mikko Kärnä, iz Sanni Marin partnerske, koalicijske Stranke centra, pozvao je premijerku da napravi test na droge i javno objavi rezultate. “Ljudima je dozvoljeno da to mogu očekivati ​​od svoje premijerke”, napisao je on Twitteru.

No, na konferenciji za novinare u četvrtak ujutro, Marin je zanijekala da je koristila droge i poručila da “nema što tajiti ili skrivati”.

“Plesala sam, pjevala, slavila, radila legalne stvari”, rekla je premijerka. Dodala je i da nije puno pila.

Također se osvrnula na osobu koja je snimku objavila. “Vjerovala sam da, budući da su videozapisi privatni i prikazuju privatni događaj, neće biti objavljeni”, rekla je Marin. “Loš je osjećaj zbog toga što su objavljeni”.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!