Osobe inicijala I.Š. i N.Š., obje s područja Doboja, poginuli su u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, dok je šest osoba ozlijeđeno, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako navode iz policije, nesreća se dogodila noćas 15 minuta iza ponoći.

“Na magistralnom putu M1-105 Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, područje grada Doboja, 20.8.2022. godine, oko 00.15, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovala osoba inicijala D.Đ. s područja grada Doboja, koja je upravljala putničkim automobilom marke audi A4, osoba inicijala I.Š. s područja grada Doboja, koja je upravljalo putničkim automobilom marke Ford fiesta, i osoba inicijala S.M. sa područja općine Gradačac, koja je upravljalo putničkim automobilom marke VW passat.

U ovoj prometnoj nezgodi smrtno je stradao vozač putničkog automobila marke Ford fiesta inicijala I.Š. i suvozač iz navedenog vozila inicijala N.Š., oba s područja grada Doboja”, priopćeno je iz policije.

U priopćenju se navodi kako su li D.Đ., vozač putničkog automobila marke audi A4, S.R. s područja grada Doboja, koji je bio suvozač u audi ju A4, l A.F. s područja grada Doboja, koji je bio putnik audiju A4, S.M. vozač passata, M.S. s područja općine Gradačac, koji je bio suvozač u passatu i S.M. s područja opštine Gradačac, koji je bio putnik u passatu.

Ozlijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici “Sveti apostol Luka”.

Uviđaj na mjestu nesreće su izvršili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost prometa Doboj, kojim je rukovodio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj.

/HMS/

error: Content is protected !!