Nogometaši Dinama u srijedu igraju uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv norveškog Bodo/Glimta, a susret na Maksimiru trebao bi biti u fantastičnoj atmosferi.

Nakon što je jutros Dinamo započeo s prodajom ulaznica za najvažniju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone, Modri su objavili kako je već rasprodana jedna tribina:

– Danas oko 16 sati rasprodane su pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje za utakmicu Dinamo – Bodø/Glimt. U prodaji su još uvijek pojedinačne ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, zapad gore, kao i godišnje ulaznice za tribine sjever dolje i gore te zapad gore, priopćili su iz Dinama.

Modri bi tako trebali imati veliku podršku u pohodu na grupnu fazu najelitnijeg nogometnog natjecanja. Prodaju ulaznica za uzvratni susret ni kiša nije omela pa su vjerni navijači strpljivo čekali u redovima od ranog jutra.

Istaknimo još kako bi na južnoj tribini Maksimira trebalo biti i oko 200-tinjak gostujućih navijača, a zanimljivo je kako će momčad Bodo/Glimta već danas u večernjim satima stići u Zagreb. Prvi trening bi trebali odraditi sutra na maksimirskom travnjaku od 11 sati, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!