U posljednjoj utakmici 3. kola engleske Premier Lige Manchester United stigao je do prve ovosezonske pobjede slavljem protiv Liverpoola 2:1.

Bila je to prva pobjeda i bodovi za Crvene vragove u Premier ligi ove sezone, dok je Liverpool ostao na dva boda iz prva dva gola.

Kamen sa srca pao je novom treneru Uniteda Eriku ten Hagu koji je uspio ponuditi navijačima nadu u bolju budućnost.

Razigrani domaćini od prve minute su pritisnuli goste te zasluženo došli do pobjede.

-Želio sam drugačiji pristup, drugačiji stav i to igrači i donijeli na teren. Zbog toga sam i zadovoljan, ali ovo je samo početak. Moramo ostati skromni, ali i igrati još bolje, biti opasniji jer imamo dobre igrač koji znaju igrati nogomet. To smo i pokazali, rekao je ten Hag.

S druge strane, trener Redsa Jürgen Klopp bio je očekivano razočaran s rezultatom.

-Veoma sam razočaran. Nemamo lijep pogled na ljestvicu, ali to je situacija u kojoj se nalazimo. Možemo govoriti o svemu i svačemu, ali vidjeli smo današnju utakmicu. Nije lako jer smo tijekom tjedna imali 15 seniora na treningu, od igrača koji igraju u polju. Nije lako. Ipak, složili smo momčad i bio sam zadovoljan s njom za utakmicu. Nismo bili dovoljno dobri, ali da smo zabili za izjednačenje, ne bi bilo najveće iznenađenje na svijetu. Situacija je takva je, kakva je. Nije idealna, ali mogli smo upisati već koju pobjedu da smo igrali bolje, zaključio je Klopp.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!