Georginio Wijnaldum jedan je od najpoznatijih novih igrača koji su tijekom ljeta stigli na posudbu u Romu. Nizozemski veznjak trebao je biti važan dio momčadi trenera Josea Mourinha nakon što se u PSG-u nije snašao kako se očekivalo, osobito nakon odličnih igara u Liverpoolu.

Nažalost, Wijnaldum je na jučerašnjem treningu doživio tešku ozljedu. “Nakon ozljede zadobivene tijekom treninga u nedjelju poslijepodne, Georginio Wijnaldum podvrgnut je liječničkim pretragama. Potvrđeno je da se radi o prijelomu tibije desne noge”, stoji u službenom priopćenju Rome.

La Gazzetta dello Sport piše kako je do ozljede 31-godišnjeg Wijnalduma došlo nakon duela s Felix Afena-Gyanom, koji je bio izbezumljen nakon nesretnog događaja. Roma zasad odbacuje opciju operacije. Wijnaldumova noga je u gipsu prije daljnjih postupaka, no rimski će klub možda biti prisiljen pustiti ga na operaciju, prenosi Index.hr.

Propušta Svjetsko prvenstvo?

Očekuje se kako će propustiti sve utakmice do kraja 2022. godine, što znači da neće igrati za Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje će se održati od 20. studenoga do 18. prosinca. Roma danas igra protiv Cremonesea u trećem kolu talijanskog prvenstva.

/HMS/

error: Content is protected !!