Nakon drame produžetaka Dinamo je izborio po 8. put Ligu prvaka, pao je norveški prvak Bodo/Glimt s 4:1 na Maksimiru, a jedan od junaka je i Bruno Petković.

– Jedan od najljepših golova, ali mi više znači to koja je njegova važnost, rekao je Petković o svom golu, a zatim se osvrnuo na utakmicu:

– Iskreno, prvo poluvrijeme smo dominirali, drugo smo se malo povukli, dali smo im previše posjeda. Normalno da prije ili kasnije primiš gol. Nekad treba patiti, nekad je bolje povući se da se podigne energija. Svjesni smo da je rezultat najbitniji.

Petković je dosta bio na udaru kritika zbog nešto lošije forme, ali opet je pokazao kakva je klasa od igrača. Svoje igre nije želio komentirati, ostavlja to ‘nogometnim strčnjacima’:

– To je na vama da odlučite, vi ocjenjujte je li Bruno Petković bio dobar ili nije.

Pokazali smo karakter, kaže Bruno:

– Sve je stvar karaktera, fizička sprema je bitno, ali kad noge ne pomažu onda izvlačiš na karakter. Svi su dali maksimalni doprinos. Drugo poluvrijeme u kojem smo bili loše, ekipa je sve izvukla.

Zahvalio se na podršci s tribina, a posebno sjevera:

– Najviše me se dojmilo onaj nevoljki Dinamo kada nas nije išlo. Onaj ‘Dinamo, Dinamo’ sa sjevera nas je izvukao.

Ivanušec: Fantastična atmosfera, veliko hvala navijačima na podršci

Luka Ivanušec je također komentirao susret:

– Bila je jako teška utakmica. Tehnički i taktički su jako dobri. Bili smo bolji prvo poluvrijeme, u drugom malo pali, ali smo zasluženo prošli dalje. Morali smo se bacati na glavu.

Zahvalio se i navijačima:

– Oni su jako dobri, ne boje se igrati. Teško ih je pokrivati. Morali smo se malo povući, prilagoditi taktički. Morali smo odigrati defenzivno malo, drago mi je na kraju da je Drma zabio, kao i Bočkaj. Fantastična atmosfera, veliko hvala navijačima na podršci. Bili su sjajni.

Josip Drmić je također izašao pred kamere, junak Modrih iznio je svoje viđenje velike pobjede:

– Bilo je sve dobro i pozitivno, pa se odjednom promijenilo. Morali smo biti strpljivi, čekati, pa iskoristiti trenutak i svoju priliku. Vidjeli smo u prvoj utakmici koliko su jaki, kako kontroliraju igru. Dobro smo analizirali igru, našli puteve kako doći do pobjede.

– Osjećaj je dobar, savršen. Svima ovo znači jako puno. Svi se raduju, svi su bili jako pozitivni. U ovakvoj situaciji postanem jako emotivan, zbog svega što sam prošao, prenosi HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!