HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a i školom engleskog jezika The English Academy organizira drugi ciklus tečaja engleskog jezika koji će se održavati u prostorijama čitaonice u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.


Nakon uspješno završenog prvog ciklusa Napretkovog tečaja engleskog jezika u srpnju 2022.godine, HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, Narodna knjižnica HNŽ-a i The English Academy ove jeseni ponovno organiziraju tečaj. Ovaj program ne nudi klasičnu, tradicionalnu nastavu nego kroz suvremen i moderan pristup učenju engleskog jezika za odrasle u obliku radionica na engleskom jeziku donosi Vam autentičan i suvremen sadržaj temeljen na real life situacijama. Posebno je dizajniran za odrasle kojima je cilj izgradnja samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku. 


Naglasak je na komunikaciji na engleskom jeziku, prilikom čega se primarno razvijaju govorne vještine i sposobnost spontane i točne komunikacije na engleskom jeziku. Budući da program ne slijedi isključivo jednu knjigu ili udžbenik, nego uvrštava interaktivne i interdisciplinarne aktivnosti na engleskom jeziku, na zanimljiv i pristupačan način osposobljava svoje polaznike za aktivno pričanje na engleskom jeziku.
Ako je Vaš cilj da se oslobodite straha i steknete samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku te učite u opuštenoj atmosferi, ove radionice su upravo za Vas. Dizajniran prema potrebama modernog svijeta, program razvija relevantne i iskoristive vještine za svakodnevni, kako privatni, tako i poslovni život. 


Tečaj engleskog jezika, kao i do sada, izvodi profesorica engleskog jezika i književnosti Andrea Biško, koja je obrazovanje i dugogodišnje iskustvo stekla na Sveučilištu u Mostaru i Universite de Poitiers u Francuskoj.  Andrea Biško je ujedno i osnivačica The English Academy, škole engleskog jezika u Mostaru za djecu i odrasle, koja svojim polaznicima nudi obrazovanje prilagođeno suvremenom životu. U svom profesionalnom radu pomogla je mnogima da steknu znanje i samopouzdanje za aktivno i samostalno korištenje engleskog jezika. 


Program traje tri mjeseca, a prvi susret održat će se u ponedjeljak 12.rujna 2022. s početkom u 20:30h. Programske radionice će se održavati ponedjeljkom i srijedom u 20:30 h u multifunkcionalnoj prostoriji Narodne knjižnice HNŽ-a. Prijaviti se možete putem mail adrese englishschool.andrea@gmail.com. Broj prijava je ograničen. Napominjemo da se možete prijaviti neovisno o tome jeste li prethodno pohađali Napretkov tečaj engleskog jezika. Svi polaznici koji uspješno završe tečaj dobit će certifikat.

Izvor: Pogled.ba

error: Content is protected !!