Nogometaši Širokog Brijega odlično su otvorili novu sezonu Premijer lige BiH, a u subotu će na Pecari, u okviru 7. kola, ugostiti Velež i to ovaj put pred punim tribinama.

Zbog incidenta na utakmici protiv Sarajeva na kraju prošle sezone Široki Brijeg „odradio“ je suspenziju od četiri utakmice bez gledatelja.

Za sutrašnji ogled s Veležom vlada veliko zanimanje i utakmica će po svemu sudeći biti odigrana u vrućoj atmosferi.

-U nekakvom specifičnom ozračju dočekujemo derbi. Nakon dugo vremena imamo priliku zaigrati pred našim navijačima. Povratak publike na Pecaru je stimulirajući trenutak za nas – najavio je utakmicu trener Širokobriježana Ivica Barbarić.

Naglasio je da ne želi podleći euforiji pred hercegovački derbi.

-Velež zaslužuje maksimalno poštovanje. Kao i svaka druga momčad u ligi i oni imaju sitnih problema, ali i nespornu kvalitetu. Od svojih igrača tražim apsolutni angažman. Svaki pojedinac mora biti na maksimalnoj razini i sve podrediti nastavku pozitivnog niza. Nadam se kako ćemo opravdati povjerenje navijača – istaknuo je trener Širokog.

Za derbi s Veležom u redovima Širokog Brijega neće biti ozlijeđenih Brune Oliveire i Vinka Rozića, te suspendiranih Ilije Bagarića i Marijana Ćavara. Utakmicu će suditi Luka Bilbija iz Prijedora s pomoćnicima Davorom Maksimovićem iz Doboja i Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle.

Utakmica se igra od 19 sati.

Izvor.pogled.ba

error: Content is protected !!