Sportski cheerleading klub Ljubuški viceprvak je Bosne i Hercegovine u cheerleadingu.

Djevojke iz Ljubuškog svojim nastupima oduševljavaju sve prisutne kako na raznim manifestacijama tako i na natjecanjima.Samo u prošloj godini osvojile su veći broj medalja na državnom prvenstvu, a onda i srebro na Europskom turniru u Beogradu.  Ove sezone spremne  su i za veći iskorak. Čeka ih cheerleading kamp u Širokom Brijegu, natjecanje u Splitu, državno prvenstvo u Nevesinju, ali i borba za mjesto u reprezenaciji kako bi sudjelovale na Europskom prvenstvu u Italiji.

  Cheerleading novi sport u Olimpijskoj obitelji svakim danom privlači sve veći broj mladih. Spoj plesa, gimnastike, akrobacija i navijanja sve više se širi našim prostorima. Sportski cheerleading klub Ljubuški kreće sa novom sezonom 06.09.2022. godine.

Treninzi se održavaju u Kulturnom centru.  Za upis potrebno je popuniti obrazac: https://www.google.com/url?q=https://forms.gle/VM1kn3tj7tYoavuj6&source=gmail&ust=1661528606424000&usg=AOvVaw0XhmAQ1KJawBS_UUr_T4kQ”>https://forms.gle/VM1kn3tj7tYoavuj6 , a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 063 093 300. Upis je otvoren za sve uzraste, a upisati se može već od navršene četiri godine. 

izvor:Iks portal

error: Content is protected !!