Prvog dana fakulteta, išla je ka zgradi u kojoj će imati nastavu kada je odjednom pala na zemlju. Pokušala je pozvati u pomoć, ali je shvatila da se ne može  pomjeriti, niti govoriti. Ovako izgleda ispovijest djevojke koju je grom pogodio u grudi!


Emma Eggler (18) doselila se u Pensacolu na Floridi prošlog vikenda, uzbuđena zbog koledža na koji će krenuti. Prvog dana nastave, išla je ka zgradi kada ju je udario grom u grudi. Opisala je svoje iskustvo i pokazala posljedice!

Emmu je grom pogodio u grudi i zadobila je teške opekotine. Majica joj se “spržila” i zalijepila za tijelo, sat eksplodirao, a na obući je ostala rupa od siline udara.

“Šetala sam, i odjednom sam se našla na podu. Prvi osjećaj je bio sramota, mislila sam da sam se saplela pred svima. Ali sam onda shvatila da ne mogu govoriti, niti da se pomjerim. Prišao mi je neki mladić, i podigao me, pozvali su Hitnu. Majica mi je bila potpuno pocijepana, a komadi zalijepljeni za opečenu kožu. Tenisice i čarape su imale rupe i nagorjele dijelove”, ispričala je ona.

Grom je prošao kroz njene grudi, opasno blizu srca, i dobila je opekotine na grudima i stomaku, kao i na rukama. Grom je izašao kroz njeno lijevo stopalo, ostavivši rupe na čarapama i tenisicama.

“Doktori su mi rekli da bi trebala kupiti listić za loto, jer sam nevjerojatno sretna što sam još uvijek tu”, rekla je Emma američkim medijima. Iako je isprva mislila da je trajno paralizirana, Emma se ipak oporavlja i povratila je pokretljivost.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!