Suparnik zagrebačkog Dinama u 1. kolu skupine E nogometne Lige prvaka Chelsea u susretu je 4. kola engleskog prvenstva na svom Stamford Bridgeu svladao Leicester City sa 2-1 (0-0) iako je više od sat vremena bio s igračem manje.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić oporavio se od ozljede koljena te ušao u igru u 75. minuti za Chelsea koji je s ova tri boda stigao na šesto mjesto sa sedam bodova, koliko imaju i četvrti Tottenham te peti Leeds. Leicester je pretposljednji 19. s jednim bodom.

Manchester City drugo kolo zaredom zaostajao je za dva gola, no ponovno je izbjegao poraz. Štoviše, protiv Crsytal Palacea je na svom terenu ostvario potpuni preokret i slaviti s konačnih 4-2 (0-2).

City je ovom pobjedom stigao na čelo ljestvice sa 10 bodova, koliko ima i drugi Brighton and Hove Albion koji je na svom terenu nadigrao Leeds United sa 1-0 (0-0) golom Grossa (66), oba sastava imaju po 10 bodova, jedan više od trećeg Arsenala koji kasnije u subotu igra protiv Fulhama.

Liverpool je ostvario prvu pobjedu u sezoni izjednačivši najveću pobjedu u povijesti Premier lige svladavši na svom terenu Bournemouth sa 9-0 (5-0).

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!