Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma „Dani šljive Prozor-Rama 2022“ održat će se u Prozor-Rami, 19. i 20. 9. 2022. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru.

Organizator ovom prilikom poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na 15. izdanju ovog sajma. Pred publikom, ali izlagačima još je jednom prilika za nove kontakte, znanja i ideje, za pravilno vrednovanje vlastitih potencijala i razvojnih planova. Osim toga, vrijeme je to ugodnog i korisnog druženja.

“Dani šljive” održat će se nakon dvije godine pauze uzrokovane epidemiološkim mjerama, a tradicionalno se održava u sklopu programa obilježavanja Dana općine Prozor-Rama.

“Iz Općine Prozor-Rama kao organizatora sajma upućene su pozivnice za sudjelovanje mogućim izlagačima. Zakup izlagačkih štandova je besplatan. U ranijim godinama na sajmu je izlagalo od 70 do 100 izlagača iz cijele BiH i Hrvatske, što je bilo jako dobro propraćeno ne samo od lokalnih već i od većih medijskih kuća iz BiH i Hrvatske. Stoga se ovaj Sajam s pravom smatra dobrom prigodom za predstavljanje proizvoda i usluga, za traženje svog mjesta na tržištu”, kažu organizatori, prenosi Ramski vjesnik.

Za sve izlagače koji su već sudjelovali na sajmu, osiguran besplatan izlagački prostor

Ocjenjivačke komisije dodijeliti će plakete za najbolje ocijenjene voćne rakije i likere te druge proizvode i usluge. “Pozivamo vas da na Sajmu predstavite svoje proizvode ili usluge. U privitku dostavljamo prijavni obrazac te molimo da ga popunite i dostavite e-mailom na adresu: razvoj@prozor-rama.org, poduzetnistvo@prozor-rama.org ili faxom na broj 036/771-342. Za sve nejasnoće na raspolaganju su vam osobe iz Službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije, telefon 036/397-280 (Stipo), 036/771-912 (Josip). Dobrodošli!”, poručuju organizatori.

Rok za prijavu sudjelovanja na sajmu je 12. 9. 2022. Za uključenje u sajamsku brošuru, potrebno je uz prijavu u elektronskom obliku dostaviti fotografije, logo i sl./HMS/

PRIJAVNI OBRAZAC MOŽETE PREUZETI NA SLJEDEĆEM LINKU:

OBRAZAC za prijavu sudjelovanja na sajmu DANI ŠLJIVE PROZOR-RAMA 2022

Izvor:/HMS/

error: Content is protected !!