U stanu u Splitu jučer je izboden 54-godišnjak. Za to je osumnjičen 38-godišnji muškarac koji je i uhićen te je u pritvoru.

“Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 30. kolovoza 2022. godine, u stanu u Splitu teško ozlijedio 54-godišnjaka”, piše policija.

“Naime, nakon zaprimanja informacije da je liječničku pomoć u bolnici zatražio 54-godišnji muškarac koji je imao više ubodnih i reznih rana,  policija je započela intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a temeljem prikupljenih informacija i dokaza utvrdili smo identitet osobe koja se dovodila u vezu s događajem. Muškarac je pronađen istog dana u prijepodnevnim satima na području Splita”, dodaje se.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 38-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju  i uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku”, piše policija.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!