Slavonski policajci ovih su dana zabilježili nekoliko bizarnih slučajeva kršenja javnog reda i mira, s agresivcima, alkoholom, drogom te nedužnim prolaznicima i životinjama, točnije s konjem i psom, u glavnim ulogama.

Brodsko-posavska policija izvijestila je u subotu da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je u četvrtak oko 12 sati u Slavonskom Brodu na ulici narušavao javni red i mir, na naročito drzak i nepristojan način. 

Naime, mladić se skinuo gol na ulici i udarao glavom po vozilima, da bi potom fizički napao dvije prolaznice u dobi od 32 i 49 godina. 

Kada je stigla policija vrijeđao je i njih, no ubrzo je uhićen i priveden, te je kod njega pronađeno 14,29 grama marihuane.

Osim optužnog prijedloga zbog prekršaja remećenja javnog reda i mira i zlouporabe droga, ‘zaradio’ je i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona  o osobnoj iskaznici.

Požeško-slavonska policija je objavila kako je u petak, oko 20 sati, u Ulici sv. Florijana u Požegi, 39-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola vodio svog konja kroz pješačku zonu.

Udarao ga je i na njega vikao, kao i na prolaznike, ali i policijske službenike koje je omalovažavao i vrijeđao te im se odbio alkotestirati.

Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na prekršajni sud u Požegi.

U petak je, oko 19,15 sati, u mjestu Badljevina došlo do incidenta zbog psa: 62-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 59-godišnjakinju koja je držala psa bez nadzora. 

Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira, dok će se njoj uručiti prekršajni nalog zbog istog prekršaja.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!